Kolding Idrætsråds ærespris uddelt

Vibeke Dalby modtager af Kolding Idrætsråds Ærespris

Kolding Idrætsråds ærespris uddeles til en person, der har gjort en væsentlig forskel for fritids- og idrætslivet i Kolding Kommune.

Stort tillykke til Vibeke. Ud over æren tildeles en statuette lavet af Kolding-kunstneren Henrik Fischer.

 

Kolding Idrætsråds ærespris (Talen på dagen)

 

 

Vibeke startede i et ”arbejdsprojekt” i Firmasporten i projekt “IFA” – Idræt for alle. Hun har haft 25 års jubilæum.

Vibse du brænder for IFA, som var det dit barn. Du udviser stort engagement og entusiasme. En rigtig ægte ildsjæl er du.

 

”Vibse” en af dine styrker er at du altid er åben, glad og positiv. Som Alice Nissen og flere andre nævner: “Man bliver glad af at gå på Vibses hold. Hun udstråler glæde og synger med på den gode musik, der laves gymnastik til.

Vi mærker ikke, at det er det tredje hold i træk, hun instruerer og er igang med. Humøret og udstrålingen er altid i top”

 

Vi, der har set og fulgt dit virke, kan se at du om nogen har anvendt idrætten som et middel til at forbedre mange idrætsborgeres livskvalitet, trivsel og sundhed. Med idrætten i centrum har du motiveret rigtig mange med at komme videre i deres liv. Mennesker, der af en eller anden grund har haft udfordringer, i deres liv har du med bevægelse og idrætten fået godt afsted på den anden side. Ja, du har faktisk selv haft brug for idrætten som “løftestang”. I Medierne læste vi i 2008, da du blev ramt af en blodprop i hjernen. Du nævnte blandt andet:

 

“Idrætten hjalp mig tilbage til livet”

– Det er også enormt livsbekræftende at komme i et projekt, hvor folk kommer ganske frivilligt. Jeg har en formodning om, at når jeg har et gymnastikhold med mellem 150 og 180 deltagere, så er det fordi, jeg er her. Derfor indebærer det en stor forpligtelse for at være her. Idrætten er simpelt hen min måde at leve på. Det er min livsstil at dyrke idræt hver dag, forklarer Vibeke, der er sikker på, at idrætten hjalp hende til at komme endnu hurtigere tilbage til livet.

 

Kolding Idrætsråds ærespris uddeles til en person, der har gjort en væsentlig forskel for fritids- og idrætslivet i Kolding Kommune.

 

Vibeke, du tildeles blandt Kolding Idrætsråds ærespris grundet følgende: Dit mangeårige, stærke engagement og uselviske virke i “Idræt for alle” og idrætten i Kolding. Din ihærdighed. evne til at samle, dyrke fællesskabet i en positiv ånd til gavn for utroligt mange mennesker og gøre idrætten til en del af noget større.

 

Stort tillykke….

 

 

 

Share This:

Udgivet i Uncategorized.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *