Positivt nyt: Flere medlemmer i idrætsforeningerne

Stor opbakning til idræt og foreningerne. Danskerne bakker stort op om foreningerne. Stor tilslutning.

TAK til medlemmer og alle ildsjæle i vores mange foreninger. “Det viser at danskerne vil sundhed, fællesskabet og alle de gode effekter idræt fører med sig” udtaler Claus Warming. Videre nævner formanden for Kolding Idrætsråd “Der er i min optik ikke nogen tvivl om at vi vil se at foreningens livet vil være en solid nøgle til at låse COVID-19 låsen op – blot skal vi som samfund huske at benytte mulighederne og alle de mange kompetencer der ligger i dvale pt.”. “Ligesom vi skal huske på at der er bygget en masse tillid og positive relationer op mellem mennesker i foreninger – hvorfor ikke gøre brug af det i en svær tid” slutter Claus Warming

Dyk længere ned i tallene her:

Fakta om medlemstal
Det samlede medlemstal for DGI og DIF på 2.306.288 unikke medlemmer er renset for, at flere idrætsforeninger/klubber er medlem af begge organisationer.

På www.dif.dk/medlemstal kan du dykke dybere ned i tallene for de to organisationer.

På www.dgi.dk/medlemstal kan du se nærmere på DGI’s tal.

Kolding er også en del af

Bevæg dig for livet
Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation. Det er målet i det historiske samarbejde, DGI og DIF har indgået med TrygFonden og Nordea-fonden om opfyldelsen af en ny, ambitiøs vision for dansk idræt. Bevæg dig for livet visionen er den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie.

https://www.bevaegdigforlivet.dk/

https://www.kolding.dk/nyheder-aktuelt/nyheder-fritid-og-idraet/bevaeg-dig-for-livet

Share This:

Udgivet i Uncategorized.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.